16.6.2020 16:07
Tuomarilan Urheilijat ry.

Juhlavuoden tuotteet ovat nyt saatavilla!

Juhlavuoden tuotteet ovat nyt saatavilla!

Nyt kaikki kipin kapin hankkimaan upeita juhlavuoden tuotteita. On T-paitaa, hupparia, collegea ja paljon muuta. Kaikki tuotteet ovat saatavilla upeissa seuramme väreissä. Silmiä hivelevien värien lisäksi ehdoton kohokohta on tietenkin tyylikäs juhlavuoden logo. Näillä vaatteilla olet kesäkadun Kuningatar tai Kunkku.

Ostamalla tuotteet nyt varmistat, että syksyllä pelien alkaessa TU näkyy katsomoissa. Mikä olisikaan hienompi näky, kuin iloinen tosifani joukko katsomoissa TU:n väreissä. Näin saamme näkyvyyttä seuralle ja lisää uusia innokkaita säbäilijöitä.

Vinkki: Juhlavuodentuotteet ovat myös oiva lahja vaikkapa isovanhemmille, kun taas päästään heitäkin näkemään.

Eikä siinä vielä kaikki… tuotteiden tuotto käytetään täysimääräisesti rakkaan seuramme toiminnan tulevaisuuden varmistamiseen. Me haluamme olla seura, joka pystyy tarjoamaan kohtuuhintaista ja matalan kynnyksen harrastamista. Tuotteita ostamalla olet mukana tekemässä hyvää ja samalla olet omalta osaltasi varmistamassa, että seuramme porskuttaa myös seuraavat 75 vuotta.

Tuotteiden toimittamisesta vastaa yhteistyökumppanimme TWP, joten samalla pääset tukemaan suomalaista pienyritystä ja varmistamaan, että saamme jatkossakin hyvinkin edullisesti pelivarusteita.

Tilaaminen onnistuu myclubista tai www.tuomarilanurheilijat.fi/tu-kauppa.

Otathan seurantaan myös somekanavamme (Instassa tu_salibandy ja facessa Tuomarilan Urheilijat) siellä luvassa makupaloja hienoista uusista vaatteista ja asusteista!

Kesäterveisin

Johtokunnan #tosifanit