7.11.2023 09:35
TU salibandy

Pikkujouluturnaus

Päivä: 16.joulukuuta 2023

Aika: 9–17

Paikka: Kaivomestarin liikuntahalli

Hinta: 150 € per joukkue

 

Valmistaudu Joulun Taikaa täynnä olevaan pikkujouluturnaukseen!

 Ho, ho, ho! On aika joulun, sählyn ja riemun! Merkitse kalenteriisi lauantai 16.joulukuuta 2023, sillä silloin pelataan juhlan ja naurun täyteinen pikkujouluturnaus.

 

Turnauksen rakenne:

Kaksi lohkoa, joissa molemmissa neljä joukkuetta. Pelit pelataan 5+1 (mv) (eli normaalilla aikuisten kenttäkokoonpanolla) Jokainen peli koostuu kahdesta 12-minuuttisesta täynnä toimintaa! Noudatamme virallisia sählysääntöjä. Joten kuvitteleppa tämä: hurja pudotuspelijännitys, joululaulut soiva taustalla ja jouluherkkuja, joka saa joulupukin vatsan kateelliseksi.

 

Kuka voi osallistua:

Turnaus on avoin kaikille! Kutsu mukaan työkaverisi, naapurisi, ystäväsi, kuntoiluhirmut ja jopa kaukaiset sukulaisen serkun ystävät – kaikki ovat tervetulleita. 8 ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan.

 

Joukkueen vaatimukset:

Jokaisen joukkueen tulee koostua niin miehistä kuin naisista. Kentällä tulee olla samanaikaisesti ainakin yksi molempia sukupuolia.

 

Paras asu palkitaan! Mestarijoukkueelle on myös luvassa yllätys, joka saa pukinkin hämmästymään! Ja kukapa tietää, ehkä itse joulupukkikin saapuu vierailulle.

 

Ilmoittautuminen:

Varaa paikkasi joulupukin kilttien listalta ilmoittamalla joukkueesi toimisto@tuomarilanurheilijat.fi. Muista kertoa samalla joukkueesi nimi, yhteystietosi ja vahvistus joukkueen jäsenistä nimineen viimeistään 8.12.