30.1.2024 19:06
TU P2009

Starsin kuulumisia syksyltä 2023

Starsin P15/P16 joukkue on pelannut syksyn pelit tapahtumarikkaissa merkeissä, sekä hyvässä että pahassa. Suuren varjon syyskauden ylle heitti pidetyn Roope- valmentajamme menehtyminen. Pelejä on pelattu surunauhat olkavarressa. Roope olisi halunnut, että jatkamme pelaamista, ja haluaisi itsekin olla edelleen mukana jos voisi. Tämä mielessä olemme menneet eteenpäin treeni treeniltä, peli peliltä, tehtävä tehtävältä, sekä pelaajat että toimihenkilöt.

Pelillisesti kuluva kausi on mennyt mukavissa merkeissä. SSBL:n P16 kilpasarja on ollut porukallemme uusi haaste. Tavoitteena oli säilyttää kilpasarjapaikka ilman karsintoja, ja tähän päästiin. SSBL:n P15 ylemmässä haastajasarjassa pojat puolestaan pelasivat ensimmäistä kertaa P15 kilpasarjakarsinnoissa. Osa pelaajistamme on käynyt pelaamassa myös SSBL:n alempaa haastajasarjaa TU:n P14-joukkueen mukana.

Treenaamiseen on tullut tälle kaudelle uusia tuulia. Tänä syksynä aloitettiin erilliset kilparyhmän taitotreenit, joihin käytännössä on otettu mukaan kaikki, joilla on intoa. Myös maalivahtivalmennusta on lähdetty joukkueessamme kehittämään. Syksyllä järjestimme ammattivalmentajan vetämän maalivahtileirin, ja nyt toteutamme saatuja oppeja sekä normitreeneissä että vapaaharjoitteluvuoron yhteydessä oman valmennustiimin voimin. Samalla olemme pitäneet kiinni seuran periaatteesta, että harrastustoimintaa tarjotaan kaikille halukkaille, ja kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita mukaan.

Vuotta 2024 käynnistämme Helsinki Floorball Cupn merkeissä loppiaisena, ja loppukeväälle on suunnitteilla sarjapelien lisäksi vielä turnaus tai kaksi. Myös seuraavan kauden suunnittelua käynnistellään. Vähän jo jännittää, mitä kaikkea se tuokaan tullessaan!